image
image
image
 

image
Contact

www.duiken-in-belgie.com

Deze website is opgezet zonder winstbejag. Bijgevolg zullen alle aanvragen met betrekking tot het vermelden van links en logos van duikwinkels, duikmateriaal producenten en duikclubs genegeerd worden. Er worden enkel links (copyrights met verwijzing naar bron) geplaatst indien ik nuttige informatie heb verkregen die ik mag publiceren op de website of indien een duikorganisatie/duikclub/duikwinkel een nauwe band heeft met de duiklokatie zoals bijvoorbeeld het uitbaten van de duiklokatie of vulstation ter plaatse.

In de "links" pagina staan verwijzingen naar websites die deze informatie wel ter beschikking stellen van hun bezoekers zoals www.duiken.be

Deze website is opgestart met het oog op informatieverspreiding met betrekking tot alle bekende duiklokaties in België. Indien je een plek kent waar frequent (legaal) gedoken wordt en die niet op deze website vermeld is, stuur dan een mailtje met zo veel mogelijk informatie naar de webmaster@duiken-in-belgie.com.

Wil je één van ons persoonlijk bereiken, dan kan natuurlijk ook. Klik dan op één van onze foto's om een mailtje te versturen. 
Duiken in Belgie Duiklokaties in Belgie Een overzicht van Charters voor duiken in de Noordzee Duiken in Zeeland Duiken in de Noordzee Vulstations in Belgie Hulpdiensten en Duiken Duiklinks Duiken in Belgie - contact informatie
image
image
©Copyright 2006 Duiken in België All Rights Reserved Website design - Filip Dendauw
For more information feel free to Contact Us
image