image
image
image
 

image
Adres Inlichtingen Openingsuren Routebeschrijving

Todi
TODI

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. Het betreft een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°. De fauna staat centraal staan met in totaal 2.200 kleurrijke, tropische zoetwatervissen.

Het duikbassin is onderverdeeld in verschillende thema’s met verschillende decorelementen. Tussen de verschillende decorelementen werden luchtgordijnen aangebracht om ze van elkaar te scheiden. De meer dan 30 verschillende soorten vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen de levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Dat maakt van TODI de meest verrassende indoor duiklocatie in Europa. Kortom, de ultieme duikbeleving!

TODI
© TODI

Eerst kom je in de kleedkamers. Je doet je zwemkleding aan en laat je andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met je polsbandje. Dan ga je blootsvoets met de trap of de lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. Als je eigen duikmateriaal hebt, dan neem je dat mee. Door het voetbad, onder de douche en dan je materiaal ontsmetten. Dat doe je door het onder te dompelen in de wasbak en grondig na te spoelen in de spoelbak of onder de douche.

TODI
TODI

Omdat de binnenkant van een trimvest nooit helemaal ontsmet kan worden, vragen we aan iedereen om enkel trimvesten of BCD van TODI te gebruiken. Dat is nodig om infecties te vermijden, eventuele ziektes buiten te houden en om onze biologische filterinstallatie zo weinig mogelijk te belasten. Ook een duikfles en lood krijg je van ons.

Voor je met je volledige duikuitrusting het water ingaat, vragen we je om nog eens onder de douche te passeren. Dat vinden onze vissen fijn. En voor de ontwaseming van je duikmasker gebruik je de biologisch afbreekbare producten die we speciaal daarvoor aankopen.

Wij kijken alvast erg uit naar je komst en we wensen je fantastische duiken toe!

 
Adres: Hulpdiensteninformatie:
be-MINE 1
3582 Beringen
België
Geen informatie beschikbaar
+32 (0)11 36 40 40
Parking: Uitstekend Max. diepte: 10m Vulmogelijkheid: Nee
Zuurstof: Ja Kleedkamer: Ja
Douche: Ja
Coordinaten:
 
N 51°04'14''
O 5°13'29''
 
€ 30,00 - Dalperiode
€ 37,00 - Piekperiode
€ 27,00 - Dal- & piekperiode met lidkaart
www.todi.be
info@todi.be
Geen informatie beschikbaar
 
Inlichtingen:

Als je een geldig duikbrevet hebt, dan kun je via de website www.todi.be een duik reserveren, met een duik buddy of in groep. 

Als je online reserveerde, meld je dan aan bij de onthaalbalie op het tijdstip dat vermeld staat op je toegangsticket. Je kunt uiteraard ook zonder te reserveren naar TODI komen in de hoop dat er nog plaats is in het bad. Breng sowieso elke keer je brevet mee en je verzekeringsbewijs.

Heb je nog nooit gedoken, maar wil je het graag leren? Dan ben je van harte welkom voor een opleiding bij de TODI-school. Of eerst een initiatie, om het eens te proberen. Dat kan natuurlijk ook.

Eten/drinken:

Er is een braserie aanwezig met een gevariëerde menukaart, vanuit de braserie heb je inkijk op het grootste aquarium van de streek.
Zin in een fris pintje en een leuke babbel? De duikersbar is de ideale plek om na te praten over je duikervaring of om af te spreken met je buddy.


 
Openingsuren:

Voor de openingsuren neem je best een kijkje op de website van TODI op de contact pagina. https://www.todi.be/nl/contact

 
Routebeschrijving:
 
 
Laatste aanpassing: 21/08/2017
Stuur opmerkingen over deze pagina naar webmaster@duiken-in-belgie.com
Duiken in Belgie Duiklokaties in Belgie Een overzicht van Charters voor duiken in de Noordzee Duiken in Zeeland Duiken in de Noordzee Vulstations in Belgie Hulpdiensten en Duiken Duiklinks Duiken in Belgie - contact informatie
image
image
©Copyright 2006 Duiken in België All Rights Reserved Website design - Filip Dendauw
For more information feel free to Contact Us
image